Blogia
addendaetcorrigenda

Desmuntem els tòpics i mentides sobre el català

Desmuntem els tòpics i mentides sobre el català
Neix el col·lectiu Desmuntem

Arran dels darrers atacs que ha patit la llengua catalana, provinents de determinats partits polítics durant la recent campanya electoral i dels estaments judicials, un grup de persones que treballem en l’àmbit de la llengua i la normalització lingüística hem decidit constituir el col·lectiu Desmuntem. Els membres de Desmuntem, preocupats pel futur del català, tenim la voluntat de desmuntar totes les mentides i els tòpics que es diuen sobre l’estat de la llengua, perquè estem convençuts que cal desmuntar aquestes fal·làcies ben o malintencionades per muntar un nou procés de normalització lingüística realista, ambiciós i eficaç, que permeti que la llengua catalana s’estengui a tots els àmbits d’ús.

Desmuntem està obert a tots els professionals de la llengua, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació (educació, assessorament, Administració, etc.), així com a totes aquelles persones que vulguin denunciar els atacs que rep la llengua i fer les seves aportacions sobre l’estat de la llengua i del procés de normalització.

Ben aviat el grup farà la seva presentació en públic. Mentrestant, les persones interessades a tenir-ne més informació poden consultar el bloc i el grup de Facebook que hem obert, on podran llegir el manifest fundacional de Desmuntem.



Desmuntem
desmuntem@gmail.com

1 comentario

Miquel Strubell -

Compteu amb el meu suport: i visiteu http://www.cercle21.cat/butlleti/05/index.html i http://www.cercle21.cat/butlleti/03/index.html !